Aankoopmakelaar in Meppel - Heerenveen - Zwolle


Erkend aankoopmakelaar
Sinds 1 maart 2001 is de beschermde titel voor makelaars vervallen en mag iedereen zich makelaar noemen. Alleen makelaars die lid zijn van een beroepsvereniging, zoals de NVM, VastgoedPRO, of VBO, zijn erkende makelaars. Lidmaatschap van één van deze verenigingen geeft de consument extra zekerheid. Aangesloten makelaars zijn verplicht tot permanente bijscholing op hun vakgebied en moeten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Bovendien kunt u als consument vrij eenvoudig een klacht indienen als u ontevreden bent over de dienstverlening.

VBO aankoopmakelaar
Als erkend VBO makelaar bent u ervan verzekerd dat de aankoopmakelaar zijn taken naar behoren uitvoert. Deze VBO staat garant voor de professionaliteit, betrouwbaarheid en de kwaliteit van de makelaar. Mochten er onverhoopt toch klachten zijn, dan kunt u zich altijd tot de VBO wenden.


Takenpakket aankoopmakelaar

In het kort omvat het takenpakket van de aankoopmakelaar de volgende onderdelen:
  • Bezichtiging: Onze aankoopmakelaar gaat samen met u mee naar de 2e bezichtiging voor inspectie en waardebepaling.
  • Vooronderzoek: De aankoopmakelaar zorgt voor het complete vooronderzoek naar onder andere de kadastrale gegevens, het milieu en het bestemmingsplan. U wordt tevens geadviseerd over het belang van een bouwtechnische keuring.
  • Onderhandeling: Indien u, na advies van de aankoopmakelaar, over wil gaan tot aankoop van de woning, voert de aankoopmakelaar de onderhandelingen voor u uit.
  • Afhandeling: Na de aankoop zal onze aankoopmakelaar de koopovereenkomst en de overdracht voor u te regelen.


Tarief

Ons tarief voor aankoopbegeleiding als erkend aankoopmakelaar is € 1.250,- all-inclusive.


Contact aankoopmakelaar
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen.


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)