De kwaliteit die u van ons kunt verwachten

Peter de Wolf Taxatie Service is lid van de Vereniging Bemiddelaars Onroerend goed (V.B.O.) en ingeschreven in het taxatie register NRVT.

Bij het uitbrengen van een taxatie ten behoeve van een aanvraag voor financiering, stellen Nederlandse hypotheek geldverstrekkers een gecertificeerde makelaar / taxateur tegenwoordig verplicht. Registratie waarborgt immers de kwaliteit van de makelaar/taxateur. Vanaf 1 januari 2008 stelt de Nationale Hypotheek Garantie ook het lidmaatschap van een brancheorganisatie verplicht voor taxateurs.

Peter de Wolf Taxatie Service is aangesloten bij brancheorganisaties VBO (Vereniging VBO Makelaar) en NRVT geregistreerd en gecertificeerd.

VBO
De VBO (Vereniging VBO Makelaar) is de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie voor makelaars in onroerend goed. De ruim 1.000 aangesloten makelaars stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
De VBO makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.

Doordat Peter de Wolf Taxatie Service is aangesloten bij VBO en NRVT bent u er dus van verzekerd, dat uw opdracht in vertrouwde handen is.